Дискусия:случаят „Мави Мармара“ (част II)

mavimarmara 2
Print Friendly

В първата част на Intidar Discussion Случаят “Мави Мармара”, коментари дадоха блогърите Мая Смилянова и Бернард Сиди. Втора част на дискусията, провеждана за първи път на български по този въпрос, по темата за „Мави Мармара“ и неговото значение за конфликта в Близкия изток, мненията си дават Мая Ценова и Робърт Леви.

В тази част текстът е общо 7 страници, за разлика от първата, където бе 22 страници. Коментарите на Мая Ценова е Робърт Леви предразполагат към дискусия, поради своята специфика. Двамата защитават две различни мнения, изказани по един ясен и кратък начин.

Вашите мнения за първа и втора част на дискусията може да дадете тук или в страницата на Intidar във Facebook. Очаквайте мнението на друг известен блогър по проблемите на Близкия изток- Мариян Карагьозов. Имаме предложение за участие и към Светослав Иванов, журналист от bTV, участвал във Флотилията на свободата, но поради ангажименти най-вероятно няма да успее да участва.

Дискусия: Случаят “Мави Мармара” (част 2)

Author: Ruslan Trad

Руслан Трад е създател на блога Intidar. Публикува анализи и коментари, свързани с Близкия изток и Северна Африка. Автор е в Global Voices Online и съосновател на Global Voices България. Негови статии са намерили място във в-к "Капитал", в-к "Пари", Foreign Policy България, Goethe Institut. Негови лекции са провеждани в Червената къща, Софийски университет и Дипломатически институт. Свържете се с него на ruslantrad[at]gmail[dot]com.

2 thoughts on “Дискусия:случаят „Мави Мармара“ (част II)”

Comments are closed.