Без магистрали няма избори

Print Friendly

От сайта на bTV, извадих два реда в края на новината за посещението на Борисов на археологическия обект около Лот 1 от автомагистрала „Струма”:

Магистралите са най-важното нещо за премиера, само преди няколко дни той обяви, че няма да се явява на избори преди да е завършил аутобаните, защото когато те са готови хората ще гласуват за ГЕРБ.

Да се разбира ли това, като сериозно мислене от страна на премиера? Доколкото съдя по последните случаи с негови изказвания – няма случайности. Няма такова нещо, като “ама исках да кажа едно, пък се разбра друго”, когато си на подобен пост.

Значи – няма магистрала, няма избори. Дупе да им е яко на работниците.

Author: Ruslan Trad

Руслан Трад е създател на блога Intidar. Публикува анализи и коментари, свързани с Близкия изток и Северна Африка. Автор е в Global Voices Online и съосновател на Global Voices България. Негови статии са намерили място във в-к "Капитал", в-к "Пари", Foreign Policy България, Goethe Institut. Негови лекции са провеждани в Червената къща, Софийски университет и Дипломатически институт. Свържете се с него на ruslantrad[at]gmail[dot]com.

3 thoughts on “Без магистрали няма избори”

Comments are closed.