Тоталитаризъм му е майката!

 

Лицето на българското правосъдие и правораздаване…

“Ако смятате, че имам някакво влияние, за да мога да наложа определена политика на съдебната система, българските граждани щяха да бъдат много по-удовлетворени от съдебната система.””Ако сме искали да имаме такова влияние, щяхме да го направим, каза още той в студиото на Би Ти Ви.” (цитирано от Vesti.bg)

След като се похвали, че ресорът му не ползва всички репресивни мерки от своя арсенал, Цветанов продължи своето победно шествие към разобличаване на демокрацията в България. Рапунцел може и да не е много умен, но за сметка на това е нагъл селяк, като тези, които дойдоха на власт през 1945г. и също, както тях знае, че един тъпак може да контролира народа само, ако го пребива като животно и уеднакви решенията на Полицията с разпоредбите на Съда. Иначе казано, подобно на всички други тъпи селяци, които са управлявали България още от времето на Стамболийски, Цветанов също гледа към единствената възможна опция, достъпна за ограничения му умствен капацитет – властовия монопол. Сега, това, че преди 300 години, някакъв английски профан на име Джон Лок е решил, че за да работи добре една държава, е нужно трите власти да са отделени и независими една от друга, са пълни глупости и безумия. Защо да са разделени властите? Защо  Министърът на Вътрешните работи да не издава и законите, които след това и да прилага? Че какво по-лесно от това полицията сама да си пише законите и сама да си ги спазва! Чудесно! Прекрасно! Гениално! Така и без това корумпираните ни фуражки съвсем ще го ударят на живот. Ако до сега всичко се е правело под масата, в бъдеще нещата ще са явни, ясни и законни като министерски бонус със 6 цифри.

Помнете, помнете 9ти септември…

Не е нужно да напомням, че сливането на съдебната и изпълнителната власт, е първия приз(н/р)ак на задаваща се тоталитарна система. Това се случва в Италия между 1922 и 1925 г. Случва се в Русия още по времето на царете, а после е потвърдено и в СССР. Случва се, разбира се, в Германия. Случва се и в България по времето на Народния Съд…. От хората зависи да не се допуска Неокретенизма да вземе връх в България и човекът – държава, неговите хора и неговите опоненти да си развяват байраците! Нека не се лъжем – ако не беше Бойко, щеше да е Сергей, Иван или Ахмед! Няма значение чие лице е на премиерския стол – всички български политици искат да затворят устата на народа!

За това се обръщам към всички вас, които бяхте на Орлов мост или, които не сте били там – НЕДЕЙТЕ ДА ПАЗИТЕ ТИШИНА!!! ТИШИНАТА ДНЕС Е МИНУТА МЪЛЧАНИЕ ЗА СВОБОДАТА НИ УТРЕ!!!

 

Comments are closed.