Как да бъдем по-лоши?

Как да бъдем малко по-лоши през новата година? Сега ще разгледаме начините.

1.Да живееш в България, в частност София.

Това предполага да станете повече нервни,по-малко толерантни и по-пестеливи дори от еврейски равин.Ще започнете да мразите градския транспорт – това ще ви помонете да бъдете по-лоши.Задължително трябва да се качите без билет ,за да може да се скарате с контрольора. Задължително условие е да забравите и някои обноски!

2.Да живееш в панелно жилище.

Това е много важна част от лошотията.Познавам много свестни хора,които живеят в подобни затвори, но уви -трябва да се стегнат и да стана по-зли! вятърът ,който вие до стените, звуците ,които се носят нощем от капещи тръби – това неудържимо ще ви повлече към Тъмната страна.Заредете пистолета си -може да имате късмет да убиете някой.Естествено според нашите прекрасни закони няма да осъдят вас ,а този който е убит,защото вие сте се защитавали.

3.Да пътуваш с 22 или 20 трамвай.

Това е много,много важно !Връзва се с точка 1, но има своите специфики.Ако се качите на някой от тези трамваи,в частност 22 ще усетите как злото ще стане ваш най-добър приятел и 100% ще искате да извършвате убийства!

4.Да имаш български управници.

Това е може би най-най важното условие да станете зли.Българските управници са почти винаги на 10 ниво Простотия, което е опасно за доброто у вас.Но то няма да ви трябва,когато ви пристигне сметката за тока и парното.Да не говорим за водата.Или беше обратното? Управниците задължително ще искат от вас,дори без да съзнават да скриете доброто в себе си,защото то не е хубаво при избори.

*

Сега нека видим – вие сте потенциални слуги на Злото.Не, това не е срамно.Това е може би най-доброто за сега.Какво по-хубаво от това да фраснеш инкасатора, да скриеш някой данък от и без това грабещите управници.Все пак – оставете малко и добро за през новата година.Току-виж ви потрябвало.

Айде от мен ,чао и до нови срещи мои потенциални слуги на злото :)))

Първоначална статия – в стария ми блог