Буш посетил Афганистан-голяма работа!

-Ще ти сложа медал за заслугите, които направи за моята страна.Никога не сме имали повече наркотици! - За нищо, пак заповядай! Хе-хе
Ще ти сложа медал за заслугите, които направи за моята страна.Никога не сме имали повече наркотици! - За нищо, пак заповядай! Хе-хе

Джордж Буш посети Афганистан. И какво му е важното на това събитие? Аз не виждам абсолютно нищо важно в съобщаването на подобно нещо. Голяма работа, че г-н Бивш Президент е посетил ИЗНЕНАДВАЩО страната, в която се показа най-добре.

Американският президент Джордж Буш заяви, че Афганистан е „коренно различна страна, от тази която е била преди осем години”, когато в нея навлязоха предвожданите от САЩ многонационални сили.

Да, наистина е коренно различна – муджахедините имат най-доброто оръжие, талибаните са в своя разцвет, производството на наркотици е скочило с 98%, изобщо пълна идилия. Където е отишъл господин Америка е настъпил рай, и мляко е потекло от чешмите на клетите терористи. Джордж Буш уверил президента Карзай, че всичко щяло да бъде окей. И отново – какво ни интересува? Само ни занимават с простотии по тия новини. Няма ли нещо по-важно, от това да гледаме как Буш посещава задния си двор.

Афганистан си е най-голямото свърталище на ислямисти, разни изроди и т.н. Най-интересното е, че имат американско образование. Е, не е степен в Харвар, но си е военен чин. Тъй че тази среща за мен е някаква подигравка – все едно да снимат срещата между мен и най-добрия ми приятел!?