3 Replies to “Ние не водим религиозна война…хич”

 1. Хаха , абе на луд ли се праиш … или …
  Ако се молеше върху танка , нападайки …. цитирайки религиозни текстове … и стреляйки в името на Йехова , те тогава можеше и да е верен подтекста на надписа отдолу !

  По логиката на тази картинка и коментара отдолу обаче , ако до танка има двама влюбени дето осъществяват любовта си бурно в физически смисъл , нападението може да има и сексуален аспект ! хаха
  Едните водят война – за земя , другите намесват обаче и религията ! Нима пластинците сами не избраха ХАМАС … , е ще видим до къде ще ги докара !

 2. Гледай си работата 🙂 изобщо се чудя що за човек може да говори тези простотии…Иди почети малко история и после коментирай каквото и да е за Палестина и кой народ за какво се бори.

 3. Хаха епа гледам си я аз , ти не бой се за мойта работа .. Само ,че тяхна се е видяла за съжаление !
  И още нещо ХАМАС е избрана от палестинците – движение или терористична групировка тя е и на религиозна основа , ако намесим религията, Израел трябва да си вземе земите и евреите да се върнат в библейската си родина !
  Хората не харесват ХАМАС , която накрая ще погуби и палестинците , а иначе в тоя блог информацията как се поднася , че човек да си каже – милите палестинци те ни лук яли , ни лук мирисали ! ooooh
  И все пак…. Да почиват в мир невинните. И виновните, които са били и те невинни

Comments are closed.