Момиче застава пред израелските войници

Корейската национална телевизия пусна запис, на който е показано, как палестинката Хуайда Араф, студентка в Мичигън, застава пред израелските войници и им пречи да стрелят по палестинците зад нея.

Хуайда Араф (родена 1976 в ДетройтМичигън) е съоснователка на  International Solidarity Movement (ISM), пропалестинска организация.

17 Replies to “Момиче застава пред израелските войници”

 1. Pingback: Israel Soldier _Palestine Girl Video
 2. ще застане, как няма да застане – като тия от Хамас не са мъже и стрелят ракети, ама после се крият като зайци, на децата и жените на Палестина остава да посрещат израелските войници

  когато Палестина се отърве от Хамас и Фатах и от подобните фанатизирани групировки, които се хранят по конфликта, тогава ще има мир в региона, мисля аз

 3. Longanlon прав си за ХАМАС. И все пак избягвай некомпетентни мнения. Знам, че това е твоето мнение, но мир няма да има дори да няма организациите, ще се появат други – прочети интервюто с Аврам Бърг.

 4. Глупаци нищо не разбирате – “терористите от хамас” я използват за жив щит и децата им също ,какво слепи ли сте?!?!!?

 5. Браво на момичето , но наистина “голяма защита ” е Хамас !

 6. Промити мозъци сте от Лонг-а и всички надолу.. Ако някой не е чел историята нека знае че Еврейската държава съществува от …края на втората световна война.. познайте по тези земи кой е жиял пред евреите да се “нанесат” с подкрепата на западните сили.. ми палестинците бе глупаци – това е била тяхната земя – КАКВО НЕЯСНО ИМА!? Сега ги наричаме терористи но фактите от нова година са – 1 загинал израелец и над 250 убити палестинци.. Искам да ми покажате и ПОНЕ един клип с изстреляна палестинска ракета промити мозъчета.. хайде потърсете в нета и ми покажете една изстреляна ракета на Хамас от споменатите “хиляди” такива – хаха – хиляди ама друг път.. промивка и пак промивка за да се оправдае циониското завладяване на чужди земи. Всъщност там протича геноцид от 49 година насам.. почва се с тероризъм срещу западните сили.. а после с постепенно смазване на коренното население

 7. Надзирателите на затвора предупреждават затворниците, че ще ги избият. Затворниците сами са си виновни, че не могат да избягат. Ако се съпротивляват на надзирателите, са терористи.

  Ционистите са изроди!
  http://www.flickr.com/photos/islam4all/
  http://www.uruknet.de/?s1=1&p=50434&s2=06
  http://www.flickr.com/photos/effarania/
  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article5447590.ece

 8. най-после някои да каже нещо вярно. имам чувството че нацията ни прогресижно затъпява. то и Ботев е бил терорист по сегашните представи на някои хора. тероризма се подхранва от агресията. той не е причина, а следствие.

 9. Направо се учудвам на “умиротворителната акция” от клипа. На хвърлените камъни войничетата отговарят с внимателно прицелване с M16. Но не мога да не отбележа, че датата на upload на Youtube е 28 Януари 2008-ма, така че май не е от тази акция

 10. Да, ционистите искат да завладеят света.
  Ама че глупост…

  Ситуацията там е крайно критична.
  И отдавна вече няма значение кой крив, кой прав от десетките, стотици трупове и на едните и на другите.
  Браво на девойчето за постъпката… само че дали това ще накара пичовете с М16 да се разкарат и да се зарови томахавката?

  Не разбирам защо тия, дето толкова им се бие да се съберат и да си се колят, а не да ибиват местното население, което е имало лошият късмет да е наблизо.

 11. Кадрите са мисля от операцията в Дженин преди няколко години. Разбира се огромен респект за куража на момичето! За да успокоя нервите на някои от коментиралите – мисля че става въпрос за халосни патрони и за сълзотворен газ, които обаче също могат да нанесат тежки щети върху 13-14 годишните момчета замерящи ги с камъни.
  Колкото до това дали, ако се разкарат Хамас или Фатах нещата ще се оправят от самосебе си… Не ми се вярва. Но съм за обезоръжаването на първите! (Не и по начина в момента, обаче!)

  На 9 януари 2009 г., петък, в 13.15 ч. от площад Батенберг ще тръгне нов протест за солидарност с Палестина.

 12. Pingback: Момиче застава пред Израелската армия и не им дава да стрелят | Блогография

Comments are closed.