Intidar новини

Здравейте, вие сте с новинарската емисия на Интидар, вашият пътеводител в един тъмен свят!

Новините накратко:

Европа:


България смята да представи Соломон Паси за шеф на НАТО. НАТО отговориха, че най-вероятно ще видят писмото с кандидатурата през януари другата година. Соломон Паси заяви, че ще съди НАТО в антисемитизъм.

Македония смята да смени националния език с албански. Албанците се бунтуват. Учени от МАкедонския университет потвърдиха, че историята на страната започва малко преди времето на динозаврите.

Русия каза, че Европа ще види само на Русия газЪ.Медведев заплаши САЩ да не се бъркат във вътрешните работи на Русия по целия свят.

 

Падането на руския блок
Падането на руския блок

 

 

Близък изток:


Израел е нападнат от палестински мишки, които са унищожили посевите. “Това е посегателство към израелския народ”, заяви Ципи Ливни. Заради провокацията бяха убити 50 души.

Израелски учени заявиха, че бойното изкуство джуджуцу произлиза от иврит (jew jitsu)

С.Арабия заяви, че трябва да се реваншират пред арабските държави- поради това затвориха сирийското посолство в Рияд.

Хамас заяви, че Аллах ще накаже Израел. НАСА потвърди приближаването на астероид към земята. Най-вероятно ще се разбие в Средиземно море,на границата с Газа,откъм израелската страна.Атомните експерти в Техеран потвърдиха информацията.

Далечен изток:

Тайван състави правителство,избрано по демократичен начин. От 100 депутати, 95 са китайски граждани.

Япония заяви, че няма да произвежда оръжия. Големият лазерен лъч, инсталиран в покрайнините на Токио бил за операции от рак.

 

Типичен залез в Нагазаки.
Типичен залез в Нагазаки.

Comments are closed.