Принципи на демокрацията

Правило 1: В Близкият изток вината винаги е в палестинците. Те нападат винаги първо, а Израел се защитава. Нападението се нарича “отмъщение”.

Правило  2: Палестинците нямат право да убиват израелци. Това действие се нарича “тероризъм”.

Правило  3: Израел има право да убива палестински цивилни граждани. Името на това е “самоотбрана” или “вторични щети”.

Правило  4: Когато Израел убива прекалено много цивилни, Западният свят призовава за сдържане. Това се нарича “реакция на международната общност”.

Правило  5: Палестинците нямат право да отвличат израелски войници.

Правило 6: Израел има право да залавя колкото си иска палестинци (над 1000 души днес се осъждат без процес). Няма нужда от процес или намиране на вина. Нужна е само вълшебната дума “тероризъм”.

Правило  7: Когато казвате “Хамас”, винаги трябва да добавите, че “се поддържа от Хизбула, Сирия и Иран”.

Правило  8: Когато казваме “Израел”, не бива да споменаваме “подкрепяни от САЩ, Европа и някои арабски режими”, все пак Израел е богоизбран.

Правило  9: Когато става дума за “Израел”, не споменавайте думите “окупирани територии”, “резолюция на ООН”, “Женевски конвенции”. Това може да доведе до стрес в аудиторията на CNN, Fox и т.н.

Правило  10: Палестинците винаги са страхливци, които се крият зад цивилно население. Ако войниците спят в къщите при семействата си, това е малодушие и използване. Израел има право да убива тези семейства.

Правило  11: Израелците говорят по-добре английски от арабите. Ето защо ние не може да обясним правилата от 1 до 9. Името на това е “неутрална журналистика”.

Правило  12: Ако не сте съгласни с тези правила, или ако сте за палестинците, вие сте опасен анти-семит. Може да направите публично извинение, ако не сте го направили, като откровение в книга.

Comments are closed.