Зам.-министър на външните работи на Сирия е на посещение в България, но не знаете? Нормално.

Заместник-министърът на външните работи на Сирия е на посещение в България. Той проведе среща с представителите на българското министерство, посети посолството на Сирийска арабска република в София и организира лекция пред сирийските студенти в България. Вечерта (6.02.09) имаше мероприятие в негова чест в НДК.

Ако вие разбирате това за първи път, не се чудете  дали имате кратка памет. Просто не сте го чули или прочели. Не и в големите новинарски сайтове.

5 Replies to “Зам.-министър на външните работи на Сирия е на посещение в България, но не знаете? Нормално.”

  1. Откровено казано, не е голяма новина, че да я има в новинарските сайтове, камо ли пък да я знаем. Дори не знам кой е българският заместник-министър на вътрешните работи…

  2. Не е голяма новина, но е официално посещение.Ти може да не знаеш кой е българският зам-министър, но сирийският му колега е с голям опит в Близкия изток, а такова посещение не е имало от мнго време.То предхожда няколко други посещения,които се планират между България и Сирия и то на по-високо ниво. Затова в случая е важно да се отбележи.

    П.С. Всяка инициатива в международен план ТРЯБВА да се отразява, това е принцип,който си го има – посещение на министерско равнище, задължително.

  3. В българските медии, такива каквито ги наблюдавам от 17 години, не съществува думата трябва. За тях сякаш има само “КОЛКО”.

Comments are closed.