Най-накрая хубав филм!

Доживях да видя хубав филм. В последно време добрите продукции са си рядкост (за мен поне) и наистина се зарадвах, като изгледах “Беднякът милионер“.

Невероятен филм, силен и много смислен. Да си кажа честно, за първи път не знам как да опиша филм. Просто трябва да го гледате.

Предоставям ви освен трейлър  и две песни от филма, които успях да намеря. Самият филм може да го свалите от интернет: линк


Това е историята на двама братя -Джамал и Салим- и едно момиче- Латика. Живеят в бедния квартал на Бомбай, като семействата им са мюсюлмани. Всичко започва, когато един ден група противници на мюсюлманите нападат квартала им и родителите на момчетата и момичето са убити. Джамал е влюбен в Латика още като момче. Целият филм проследява обаче неговата игра в индийския вариант на “Стани богат”. По стечение на обстоятелствата Джамал се озовава в шоуто, но по време на страхотната  му игра, полицията го арестува с подозрение в измама. Питат се как така едно момче от бедните квартали ще знае отговорите.

Истината е, че за всеки въпрос,  Джамал има отговор, получен от самия живот. Филмът проследява научаването на тези отговори, като резултат на това се получава красива сага за живота и любовта.

Slumdog Millionaire Soundtrack – Jai Ho.mp3

Slumdog Millionaire Soundtrack – O…_Saya.mp32 Replies to “Най-накрая хубав филм!”

  1. Дам хубав е филмът, макар че не попада в личният ми топ 10. Повече ми хареса “Момчето в карираните пижами“, който гледах на другият ден.

  2. Да филма беше страхотен че и 2 пъти го гледах ,
    индийски филм с една песен накрая голямо постижение.
    това е вторият индийски фил които харесвам ,след Djuda and Akbar

Comments are closed.