Сидеров, айде стига де!

Колкото и да се опитвам да видя нещо хубаво във Волен Сидеров, толкова повече се разочаровам. Атака ми допада, като идея, всяка държава трябва да има такава партия. Но лидерът й е популист за мен, възползва се от настроението на хората, изврати идеята на Атака и подведе много хора. Факт е, че много членове на партията се отрекоха от лидера си, заради двойните му игри.

Аз гледах Волен Сидеров още като беше в СКАТ и водеше свое предаване. Тогава той беше просто водеш, журналист, но не и партиен водач. След като се продаде, стана това, което е сега. Харесвах го, следях предаването му, но сега ми е смешно.

Днес Атака организира протест срещу турското посолство. Исканията бяха за изплащане на 10 млрд. долара обещетение, разискване на темата за Левски и процесът с него, и т.н. Особено за процесът срещу Левски, смятам, че днешна Турция няма нищо общо с действията на Османската империя. По този начин Гърция може преспокойно да ни иска обещетение, заради черепа на Никифор.

Волен Сидеров: Нашата победа означава да се спазват заветите на Левски. При това положение ще трябва да се съобрази с това, че има турско население в България, както и други религии, тъй като според Левски, бъдещата българска държава ще е “държава на свободата”, където ще живеят всички заедно. Мда.