Саудитски Американски Щати(САЩ)

Винаги става дума за пари. Дори когато смятаме, че не става дума за пари.

  1. Атаката на 11 септември.3000 убити, безброй доказателства, че е планирана атака със знанието на ФБР и ЦРУ. Защо бяха взривени кулите -за пари.
  2. Атаката над Ирак. Страна, която никога не е заплашвала, нападала или убивала американски граждани. Защо беше нападната – за пари.
  3. Атаката над Сирия, взривяването на предполагаеми атомни реактори – за пари.
  4. Убийството на невинни – за пари.

Винаги става дума за пари, за бизнес. Според данните , над 830 милиарда са видимите инвестиции на С.Арабия в САЩ. Неофициалните- 1 трилион долара. Ако С.Арабия реши да изтегли парите си, вкарани по времето на Буш, американската икономика ще изпадне в колабс. Семейство Буш отдавна се е заиграло със С.Арабия и семейство Бин Ладен. След атаките на 11 септември-нито един саудитец не е бил арестуван. Присъствието на 830 милиарда долара (7% от икономиката на САЩ) може спокойно да даде повод Щатите да се преименуват на Саудитски Американски Щати. Хубаво име и за бизнес компания.

С.Арабия, Израел, САЩ – добра комбина, колко ли пари им се въртят из кървавите ръце?

One Reply to “Саудитски Американски Щати(САЩ)”

  1. Така е, Руси. За пари, парите са всичко. Почти съвсем. И както се видя (от настоящата финансова криза), за все повече и повече пари, е работата. Докато и те почнат да не стигат… Сега се опитват да запушат лейката с все по-големи количества вода. Отде се взима… не питай. Взима се назаем от това, което ще дойде когато лейката се запуши и вземе да връща. Сещай се.

    За това приказките по световните върхушки са за нови принципи на световната финансова система. Ама засега се договарят само да не спират да наливат, че иначе много лошо.

Comments are closed.