Над 550 поста и 1700 коментара

Развиваме се! Установих, че Интидар има публикувани 551 поста и над 1770 коментара.

За мен това е чудесно, въпреки, че е далеч от успеха на много други блогове. Смятам обаче, че Интидар постигна успех с това, че привлече общественото мнение за въпроси, като Газа, Израел, Сирия и въобще Близкия изток.

Постигането на този интерес не беше лесна задача, продължава да е и сега доста тежка. Близкият изток е една от най-динамичните точки на Земята и постоянно изникват новости. Въпреки това смятам, че успявам поне в общи линии да информирам българският читател за нещата, случващи се там.

Резултатите

Резултатите са най-вече от личен характер. Заради развитието на блога бях поканен 3 пъти в BBT, 1 път в RE:TV и още 5 пъти в БНР в предаванията “Аларма”, “АртЕфир” и “Междукултурни диалози”. В резултат на това много хора се поинтересуваха за моята втора родина Сирия, получавам всеки ден писма в пощата си, както и много хора ми пишат в скайп.

Един от важните резултати на натрупването на опит и от блога, и от предаванията е, че успях да създам, заедно с мои приятели Форума за арабска култура, която е единствената подобна институция в България и арабските страни.

Надявам се да продължам да ви информирам достатъчно добре, а аз ще се радвам, ако ме подкрепяте.

Междувременно може да видите и най-четените статии в блога:

Arabic woman eyes – източният начин на г2,973
Горко на народ , който насън презира няк2,083
За мен1,780
Стига мрачевина! Дайте усмивката си!1,697
Терористичен хумор1,694
И 100 куршума са им малко1,599
14 януари 2009-та – Национален протест1,353
Усмихна ли се днес?1,220
Една грозна статия за едно грозно изказв1,153
Flying Babush1,019

Comments are closed.