Ехо, Могенс Камре

Датският депутат в Европейския парламент Могенс Камре (mogenscamre.dk), който е зам.- председател на Групата на “Съюз Европа за нациите” в парламента и член на управляващата в Дания Консервативна народна партия, направи остро антибългарско и антирумънско изказване пред френското “Радио Франс Ентернасионал” (Ер Еф И).

image.php

“При нас има много повече гласност, демокрация и социално благоденствие. И не мисля, че народи, които не са създали здравословни общества, трябва да решават вместо нас. Страни, които ние смятаме за старомодни, за антиреформистки, в доста случаи – направо реакционни, имат такова голямо влияние в Европа…”

Отново бяхме хулени пред Европа колко изостанали сме, колко глупави и нещастни сме. На всичкото отгоре сме и цивилизационно изостанали. Датските депутати отново показаха, че чисто и просто не ги бива. Извинете ме, г-н Камре, но очевидно дипломацията не е за вас.

4 Replies to “Ехо, Могенс Камре”

  1. Прав е до някъде ! В България няма здравословно общество . Та дори се съмнявам дали има общество…. за съжаление .

    Руслане аз и ти и още няколко хиляди ( хиляди , хмм може да съм пресилила малко) може да се интересуваме от политика ,да имаме мнение и да не се притесняваме да го защитаваме , да сме готови да излезем на площада… но повечето искат да се махнат по чужбина , гледат те да са добре , къде ще правят масови неща – какво от значение има тяхното мнение (нали като си го помислят 10 000 така и се получава,че никой не го брига) , на други пък хич не им дреме , трети са прекалено възрастни , четвърти не могат да нахранят децата си па за оправия ли ще мислят ….

    В Франция за някви стотинки като ги направят на маймуни веднага протести , а тука толко години се гаврят а ние си мълчиме и най-малкото не можахме да се обединиме . Не е луд тоя който яде баницата , а тоя който му я дава .
    Всеки народ си заслужава управниците !! … Нервирах се ..

  2. Ай ся, некъв датски ксенофоб се изказал, прави се на интересен. Наш Митьо Стоянов нали вие не го считате за много авторитетно мнение, а и той точно по същия начин се прави на интересен в европарламента. Маймуни има навсякъде. Освен това идват европейски избори и популярността се отплаща.

  3. Сърчице, видях ти измисления мейл, наведе ме на доста размисли. Но хубаво, само че аз няма да си правя мейл специално за да си запазя анонимността. Наистина по-добре се регистрирай в YouTube и пиши лично на потребителя Weinlock.

  4. Любов моя ,aз ако искам да си запазя анонимността мога да си направя и нов рег в Ю туб, само че там не ми е удобно. Ако все още държиш да си пишем и спорим и имаш какво да кажеш ще чакам на майла ! И не е нужно да си правиш нов майл за да запазваш нещо – можеш и от стария {} !

Comments are closed.