Алергична комунистичност

Разбрахме, че социализмът иска да завладее света и да наложи световно червено правителство. И разбрахме, че България е основното ядро на червената армия. Обаче аз лично се пренаситих от:

-публикации

-видео материали

-плакати (някои, от които просташки)

-изявления и т.н.

Идва ми малко в повече. Постоянно се говори за това, че БСП публикува в интернет реклами за изборите и прави мръснишки номера на опонентите си. Добре, това е вярно донякъде. В същото време тези опоненти какво правят? Същото. Само че е прието. Ако си червен, това означава, че си долен и не струваш. Ако подържаш СДС си “пич”. Но нищо не е само бяло или черно.

Страхът от комунизъм.

В началото нямах нищо против, но с времето рекламата става все по-натрапчива. Състезателите могат да разполагат с всички средства, това е естествено -все пак идват избори. Но постоянното натякване наистина минава граница. Хора, които никога не са гласували или си нямат представа от политика, започнаха да пишат наляво и надясно публикации как ще гласуват за Синята коалициа и СДС. Не искам, като влизам в интернет и да чета единствено това, това, това, това, това и това.

Комунизмът си отиде. Останаха само бивши партийци, които живеят на ларвите на миналото. Абсурдно е все още да се вкрава този СТРАХ от комунизма. Алергията към думата “комунизъм” става все по-силна. Но с всички тези действия става обратният ефект на това, което искат демократите – дава се гласност на комунизма, “зелена светлина” за БСП и хората, които ги подкрепят.