Press release: Affiliate marketing курс от Developix

press_release_logo

Пари. Начин за тяхното печелене. Ще си кажете това пък каво общо има с тематиката на блога? Доста. Къде, ако не в Близкия изток парите не са най-важното средство? Като човек, свързан с тази част на света, няма как да не се поблазня от факта, че както си седя в интернет мога да печеля.

Е, любопитството може да е голямо нещо. Кое е най-хубавото за мен и вас? Че ще ви представя един проект на моя приятел Манол, който вие знаете много добре, чрец който може да научите много нови и интересни неща относно маркетинга в интернет. По-надолу пускам повече информация.

manol1

manol2

manol3

Ямбол, 21 Август, 2009 – Developix.net, тематичен форум за изграждане на уеб сайтове и тяхното маркетиране през интернет обяви записването за безплатен Affiliate marketing курс, който ще се проведе онлайн под формата на e-mail абонамент, като за обратна връзка се използва самият форум. Този тип обучение предлага гъвкавост на времето, подобрена комуникация между обучаващият и обучаваният, както и възможност за преглеждане на архивни теми, което при едно живо обучение не е възможно.

Написан на достъпен език, курсът дава възможност за обогатяване на знанията в интернет маркетинг сферата, както и придобиване на нови такива. Аудиторията на курса са:

  • Интернет маркетинг специалисти
  • Уеб мастъри ( потребители, притежаващи собствени сайтове )
  • Потребители, желаещи да работят от вкъщи

В партньорство с Affiliate програмата Crocmint, курсът предлага преференциални условия за своите потребители, гарантиращи им висока конверсия на потенциални клиенти и по–висок процент комисионна от реализираните продажби.

Курсът е двадесет дневен, стартира на 1 септември 2009 г., като след всяка статия има практическа част. Засягат се теми като Search Engine Optimization, Pay per click реклама, популяризация чрез социални мрежи като Facebook, Twitter, Digg.com както и други интересни похвати, познати от интернет маркетинга.

Записването става на адрес: http://developix.net/affiliate-course/?ref=pr и е напълно безплатно.

Повече за Developix.net:  Developix.net e създаден с идея да централизира цялата информация от създаването на един сайт до неговото маркетиране. Съдържа съвети не само за блогване, оптимизация за търсачки и money making, но и интернет маркетинг, съвети за изграждане на общества около вашият сайт, начини и инструменти за маркетиране на вашите продукти/услуги/сайтове, както и интернет реклама.

Прес контакти:

Манол Трендафилов

E-mai: manol.trendafilov@gmail.com