Krasyo се ъпдейтва (update)

Красьо се ъпдейтва постоянно. Неговите устои израстват, все повече набира сила. Не, не става дума за Красьо Черния, а за мутрата сред търсачките в Интернет – Krasyo.Net.

Нов ъпдейт: благодарение на потребителя на Svejo parisvesti открих, че под бутоните за търсене, има добавен списък с всички заподозрени за контакти с Красьо-магистрати, политиците и хората от еврофондовете. Може да ги видите, като натиснете падащото меню:

Както ще видите по-долу, търсачката се е сдобила с две благинки, създателите й наистина мислят за по-доброто мутренско търсене в мрежата.

1. Благинка- Прекрасен ланец краси Красьо (хм, стана поетично). Това е задължителен атрибут на всяка себеуважаваща се мутренска търсачка. Наистина Krasyo е лидер и монополист. Ланеца показва и автентичната му балканска (българска) същност. Нещо, като copyright.

2. Благинка- Виждате бутон за гласуване в Svejo, това позволява да освежим Krasyo. Смятам, че е нужно от време на време. Правете го.

3. Krasyo няма аналог in English – този надпис се мъдри в долната част на търсачката. Това изречение имате ли представа колко много и безмилостно вярно е? Смятам, че дори в италианската мафия няма аналог.

4. 200 Krasyo.net powered by Google, има си хас! – с това заявление мрачните изводи стават все повече. Красьо действа заедно с Google. Вече няма къде да се скрием. Дори да изключим телефоните си, тоя ще ни намери в Интернет.

Comments are closed.