@Me in VNP Magazine

От известно време участвам в проект, който бързо се превърна в нещо любимо за мен. Един ден получих съобщение с покана да участвам, последва служебна среща, а мога да кажа, че сега изобщо не съжалявам.

Главен виновник за това е Павел Колев (може би го познавате от  списание “Max”, защото той беше главен редактор). Проектът е за списание, което ще се издава в Персийския залив, като офисът му е в България. Фирмата, която седи зад VNP е Mark Sterling, чиито офис е в София, като си взаимодейства със Султанство Оман. Определено качествен и амбициозен проект, в който моята роля е на сътрудник и автор.

Главната концепция е списание VNP (Very Normal People) да стане лайфстайл гид, като ще бъде засегнат и културният и обществен  сектор в Дубай, Бахрейн, Катар и Оман. Това, че екипът е съставен от добри дизайнери, издател и прекрасен главен редактор (а да не забравяме и спонсорирането), прави проектът възможен. За момента няма добра презентация на списанието, но може да видите неговата pdf версия, за това как ще изглежда горе-долу.

Първи брой се подготвя в момента, като очакванията ни са да го пуснем до началото на януари. Няма да бъде издвано в България, но аз ще публикувам в блога си информация за работата ми в списанието и как се развива то.

Comments are closed.