Новият брой на L`Europeo

L`Europeo е едно от любмите ми издания. Едно от най-добрите списания за политика, култура и история. Първият брой на L`Europeo в България излиза през април 2008г.

В него можете да прочете блестящо интервю на Ориана Фалачи с един от шефовете на ЦРУ Уилям Колби, в което тя настоява да разбере докога Америка ще бъде най-големия полицай на света и ще се разпорежда със съдбите на нациите.

Интервю още и със сценариста на филма Дзифт Владислав Тодоров за това колко опростен и някак по живковски е Бойко Борисов.

От новия брой на L’Europeo ще научите как ЦРУ е вербувало за свои агенти сестрата и любовницата на Фидел Кастро.

Каква е истината за трагедията с руската подводница Курск и защо истината е скрита от обществеността.

Как се е създало западногерманското и източногерманското разузнаване и Берлин става център на битката за Европа между две системи.

Каква е съдбата на един от най-интересните и талантливи шпиони на Мосад – Ели Коен.

За приятелите на L’Europeo разказ и за залавянето на нацисткия престъпник Айхман, или как Мосад влезна с брилянтна акция в учебниците по шпионаж.

Още: разговор с агента, водил отмъстителната операция след убийството на израелските спортисти в Мюнхен през 1972, историята на семейство Мукасей, които са спецагенти на КГБ, какво представлява NSA – Националната агенция за сигурност на Америка.

Това е брой за това с какви тайни средства се прави международната политика и колко струва човешкия живот в играта на държавите.

Сайт: www.qmmedia.com/

Facebook: L’EUROPEO MAGAZINE