Слави Трифонов и чужденците в България,"Добре дошъл в България"

Точно преди малко (тъй като гледах шоуто на Слави, т.е. 23:20) Слави съобщи за нов проект на шоуто, свързан с чужденците в България.

Все още събирам информация за този проект, но имам някакво чувство, че е породен, като идея след филма на Иван Кулеков за “Бусманци” и безумните условия там.

Засега се знае това: проектът е само за чужденци, условията са да не сте родени в България и да не сте с български произход. Няма значение възрастта, пола и страната, от която сте. Трябва да се прати единствено биография, снимка и телефон за връзка.

Интересно звучи, очаквам подробности!

5 Replies to “Слави Трифонов и чужденците в България,"Добре дошъл в България"”

  1. От човек, откогото копираха Слави се превърна в човек, който копира. От 5 години според мен Слави и цялото му предаване за нищо не става. Чат-пат измисля някакви бързи и лесни начини за вдигане на рейтинга, но просто се е изчерпал човека. Няма какво повече да даде на ефира, по-добре е да си тръгне, макар че явно не иска. Кофтито е, че в последно време (5-6 години) се е превърнал в горделив, надут и самовлюбен нарцис, станал е изключително нагъл и надменен с хора, на които не може да стъпи и на малкия пръст.

Comments are closed.