Набиране на средства за бъбречната трансплантация на Али Кадиров Байрямов

Али Кадиров Байрямов от с. Букова поляна, общ. Мадан, обл. Смолян. Момчето е само на 20 години – от село Букова поляна, община Мадан, област Смолян. Преди две години то завършва средното си образование в Момчилградската духовна гимназия. В този период се разболява, което в последствие води до появата и на бъбречен проблем. От 8 месеца бъбреците на Али не функционират. През ден той е на хемодиализа.

До скоро се знаеше, че сумата за осъществявне на трансплантацията е почти събрана (като родителите на момчето плануваха да вземат заем, за да привършват необходимата сума).

Факт е още, че визите за пътуването за операцията се чакат от семейството тези дни. За съжаление обаче се оказва, че семейството не е одобрено от банката за заема, на който са разчитали за привършване на сумата, тъй като нямат достатъчно висок доход.

Проблемната ситуация:

Визите всеки момент ще бъдат получени, операцията е планувана, физическото състояние на момчето не позволява да се чака повече.

НУЖНИ СА ОЩЕ 15 000 лева!

Единственият шанс да оздравее е в осъществаването на бъбречна трансплантация в чужбина. Сумата, на която възлиза тя обаче, е непосилна за семейството и близките му.

Средства се набират в банкова сметка в Expressbank:

IBAN : BG 38 TTBB 9400 5524077146 в BGN

IBAN : BG 86 TTBB 9400 5524077155 в EUR

И нека напиша нещо съвсем нарочно! Надявам се, че няма да имате скрупули, заради това, че е от друга религия, защото това би било ужасно!

София, България