За Алтермедия и моя блог

Съвсем кратко искам да се изкажа по въпроса за Алтермедия и защо има линкове към моя блог.

Искам да кажа, че нямам връзка с Алтермедия-не членувам в организации,близки до Алтермедия, нито смятам да го правя. Каузата за Палестина няма общо с омразата към евреите, коята аз не споделям.

Искам ясно да се знае, че всеки може да слага линк към моя блог, но това не означава, че аз знам за това. Ето защо, нека тези подозрения бъдат размити.

Информацията от моя блог, както и моите статии и мнения, може да прочетете в истински вариант единствено на моята страница.

6 Replies to “За Алтермедия и моя блог”

 1. Подкрепям те Руслане ,аз също не мразя евреите , аз мразя войната и отнемането на човешки живот, заради нечии интереси .
  Никоя кауза не може да оправдае убийството на дете .

 2. Бернард,мисля,че ти знаеш много добре,че не съм с десни или нацистки възгледи.Обсъждали сме го лично и не е нужно да показваш “истини”.

 3. Много се радвам, че ясно се разграничаваш от тези психопати. Наистина, интересът им към всяка кауза автоматично я компрометира. Стой далеч и се пази от тях.

 4. Ако отрека преувеличените размери на Холокоста, дали ще бъда осъден, както това се случи на доста хора? (И в България отдавна се лобира за такъв закон). И трябва ли да обичам евреите, които избиват невинни палестинци?
  Мисля, че светът става все по-недобро място за обитаване. И същият този наш свят в доволно осезаема степен се управлява от евреи. Не ангажирам никого с личното си мнение. Но едва ли е ненормално да изпитвам болка от чудовищните несправедливости.

 5. Руслане – не оспорвам личните ти виждания, на мнение съм, че си готов да ги пренебрегнеш. Все пак целта оправдава средствата, нали? Точно защото сме обсъждали и знам какво разбираш под “контра тежест”.

 6. Целта НЕ оправдава средствата. Око за око и светът ще ослепее.
  Нормална е болката от чудовищните несправедливости, но чудовища има във всяка националност и етнос. Теориите на конспирацията за Ротшийлд и Рокфелер, които управляват буквално целия свят сме ги слушали. Да, изродите, които избиват палестинци са за наказание. Но за затвор, а не за концлагери и на сапун. Фашизираните фанатици също са за затвор. А такива има уви май също във всеки етнос. 🙁

Comments are closed.