Бръщолевения от РЗС

Публикувано в News.bg и също така в страницата на партията:

По думите му България трябва да заеме категорична позиция в подкрепа на държавата Израел.

Лидерът на партията определи реакцията на еврокомисар Георгиева като прибързана и неадекватна. Тя не е била запозната с фактологията и е избързала да направи изявление, което много повече ангажира България, отколкото ЕС, заяви Янев.

С документа се предлага на парламента да декларира, че „потвърждава пълната съпричастност на Република България в световната борба срещу тероризма и заявява, че Израел, като суверенна държава, има право да защитава националната си сигурност и да предприема действия за защита от терористични организации”.

Силно се надявам, че лидерът на РЗС има поне малко мозък в главата, проядена от слушалките, които му казват какво да прави и казва. След като цял свят протестира срещу атаките над корабите край Газа, Яне Янев решава, че той е прав и говори от името на цяла България. Още по-лошо- нарича над 700 души (главно граждани на европейски страни), участвали във флотилията -терирости, терористични организации и други обидни думи.

Освен с малоумие, аз по друг начин не мога да разбера думите на Яне Янев за борбата със световния тероризъм. Иска да каже, че корабите са терирости, които искат да нахлуят на нечия територия? Или иска да каже колко слуша съветниците си от Мосад. А за тях знаем много добре, благодарение на него, който не се забави да се похвали по медиите, че го съветват хора от Тел Авив.

Браво, Яне! Потвърди своята неграмотност.

София, България