Да се съберем у нас,а?

ГЕРБ е единствената партия, чието ръководство заседава в дома на председателя си, установи проверка на “168 часа”.

Въпреки че управляващите си имат централа в административната сграда на НДК, много често те се събират в дома на Бойко Борисов в Бояна. Ръководствата на станалите парламентарни партии като БСП, СДС, ДСБ, “Атака”, ДПС и РЗС заседават в централите си, след което дават брифинги. Така избирателите им и обществото знаят какво точно са решили, какви политики и позиции ще отстояват.

Подобна практика в ГЕРБ няма. Изпълнителната комисия се събира тайно от медиите, никога не е ясно кога и къде, след което никой не разбира и какво са решили. Ако ръководството прецени, може да спусне задачи на парламентарната група или съответните министри.

“24 часа”

Вашите коментари?

5 Replies to “Да се съберем у нас,а?”

  1. Според мен пестят от средствата за разузнаване. В крайна сметка по техните джобове удря.

  2. В тази новина няма нито едно вярно изречение.
    Първо – това не е заседание, а 5 човека, които са се събрали на кафе и вероятно си говорят за времето. Второ – партията няма нужда от заседания, защото всекиденевно се дават “брифинги” за решенията на премиера: рано сутрин, в 12, 19 и 22 часа (и по-често) по някоя телевизия лично от него (както за обществото, така и за партийните членове). А това, че ГЕРБ – Бойко прави нещо “тайно от медиите” е просто абсурдно.

Comments are closed.