Max Telecom направо оплискаха конкуренцията в рекламата

Уча PR, но не знаех точно как да озаглавя постинга, защото от следващата реклама определено може да ви се иска да се отбиете в Офиса.

Max Telecom направо опикаха конкуренцията и смятам, че няма две мнения по въпроса. Явно 2010 ще е годината на запомнящите се реклами. Само, като си спомним за мултимедиите на “Презерватирай се” (няма да дам видео,  защото ми омръзна да им гледам рекламата!) и ГМО паразити, картинката се изяснява.

Сега идва ред на Max Telecom, които от няколко дни редовно ми опикават екрана на телевизора и просто няма как да не поискам мнението ви – наред ли е рекламата и как ви се струва?

Enhanced by Zemanta

6 Replies to “Max Telecom направо оплискаха конкуренцията в рекламата”

  1. Не се чувствам комфортно пред такава картина.Можеше да бъде нещо по-приятно.

  2. Съжалявам, но няма да успея да се въздържа да не преведа горното мнение на народен език: рядка пикня. Само дето, знаете ли, рекламата по нашите географски ширини и дължини няма как да е по-различна от всичко останало. Каквото битието, такава и рекламата. Иначе тя просто не би се вписала, т.е. не би си свършила работата, или с други думи не би достигнала до съзнанието на живеещите това битие… Да вземем да се хванем с почистването му – ама откъде да почнем?

  3. Само че тук ми идва да добавя една още по-перверзна! Как ви се струват ония симпатяги, които “кандидатстват за работата, защото ще получават цяла година по две хиляди лева на месец, без да работят”?

Comments are closed.