Аплодисменти за палестинците на фестивала “Сурва 2011”

“Зовът на земята” са били посрещнати много добре в Перник на фестивала “Сурва”. Според БНР:

Сред десетте гостуващи от чужбина групи най-аплодирани бяха представителите на Палестина.

“Зовът на земята” ще имат концерт днес в София, на сцената на кино “Люмиер” (малката сграда на НДК) от 18:30. Входът е свободен.

Благодаря много на Събина, която ми предостави снимка от “Сурва”. (Мерси!)

One Reply to “Аплодисменти за палестинците на фестивала “Сурва 2011””

  1. Здравейте!Съжалявам,че ви пиша толкова късно.Въпреки това искам да ви споделя,че аз бях с тази невероятна група по врме на целия им престой в България и мога да ви уверя в това,че те са едни прекрасни млади хора,които се опитват да съхранят традициите на народа си.Правят това с много пламък,много любов и огромна усмивка!Те са едни изключителни,талантливи,невероятно лъчезарни и възпитани хора,ценящи традициите и културата си.
    Имахме много интересни случки,но нещото което никога няма да забравя е усмиките които грееха на лицата им всеки път когато танцуваха.Дори когато бяха наистина изморени те не спираха да се усмихват.Имаше моменти в които и аз бях изтощена,а те бяха моето „зарядно“.Неугасващият пламък в очите им накара публиката да ги обикни още от първия път в който стъпиха на сцената,и повярвайте ми все още има хора които питат за тях,което е доказателство,че те имат таланта да влизат в сърцата на хората.Те влязоха в моето сърце и никога няма да излязат от там!Успяха да ме накарат да ги обикна и никога няма да ги забравя!

Comments are closed.