Няколко съвета към Славчо Атанасов как да гони терористи в Пловдив

Не знам. Наистина не знам как да коментирам и чета това.

Вярно е, че не трябва да се разгласяват думите на глупците, но тези словоизлияния и концепции за националната сигурност…как да ги оставиш встрани?

Кметът на Пловдив, Славчо Атанасов, сподели пред България, че:

 

С Либия сме във война, след като “Дръзки” навлезе в нейните териториални води. Това обяви вчера пловдивският кмет Славчо Атанасов. Той предупреди, че големите български градове ставали потенциални мишени.

“Като кмет на Пловдив не може да не съм обезпокоен за моя град”, заяви той и съобщи, че днес свиква всички шефове на служби при него.

“Ситуацията е чрезвичайна и ще искам да узная от тях каква е сигурността за Пловдив”, допълни Атансов. Щял да им възложи да създадат щаб и да изработят програма за подсилване на защитата на Пловдив.

 

Вероятно, не – убеден съм – журналистът от “24 часа” също е останал с много въпросителни в главата. Пловдив, ако не сте забелязали, от няколко години загуби много от чара си. Но явно на кмета не му пука особено (простете за този жаргон), защото нищо не е направил за града си. А уж трябва да работи за него. Сега явно иска да пусне “слушалки” навсякъде, да проследи дюнерджиите (защото са опасни за националната сигурност, макар Бойко Борисов да е на друго мнение), а най-вероятно ще трябва да постави военни патрули пред “Тримонциум”, защото:

 

Запитан работа ли е на един кмет да се занимава с международното положение, вместо да си гледа дупките, Славчо отвърна, че не можел да подмине този проблем. “Ако си мислите, че терористите са глупави и ще ни пощадят, жестоко се лъжете”, каза той.

 

Г-н Атанасов, знам, че се взимате насериозно, но все пак имам няколко думи към вас. Приемете ги съвсем приятелски.

1. Изглеждате смешно с тези изявления.

2. Преди изглеждахте незаинтересуван от Пловдив, а сега и звучите така.

3. Моля ви, овладейте нервите си. Новините ви идват в повече и не можете да смогнете с всичките си задължения, които така или иначе сте изоставили. Може би затова се занимавате с глупости.

4. Повярвайте ми, терористите също са хора и имат физически максимум на възможностите си. Докато изпълнят ударите си по всички набелязани цели, Пловдив ще е в безопасност, а вие най-вероятно няма да сте кмет. Тогава също толкова вероятно, май няма да се интересувате толкова кой ще взриви града.

 

One Reply to “Няколко съвета към Славчо Атанасов как да гони терористи в Пловдив”

  1. Сите сличност со ЛИЦА е случајно
    признание керамичките дадам

    Признавам си дека нема да сум градоначалник. Признавам дека не умеат да крадат, добро што беа Четата / разбојниците / околу мене дека да натопи и јас чурката во …. и да се облажа. Признавам дека сум оградена од импотентни и крадливи другари. / се изговара со тенок, но ВОЕВОДСКИ гласец / Признавам дека некој луѓе ме држат за тениските и не можам да мрдне другари. Признавам дека се обидувам да се договориме да не ми заглават по изборите, но уште удрям на камиче. Признавам дека и покрај немотията во државата и особено тешката положба на вашиот град, јас лично ќе инвестиции сума над 3 000 000 милиони гроша да се ослободите од гонења од новиот градоначалник. Е за днеска доаѓа дека треба и да се работи два најмалку десетина минути за западните населено место.

Comments are closed.