В “Малки истории” по БНТ…

Последните три дни блогът пустееше. И често казано единствената причина е, че нямам вдъхновение да пиша – не мога да намеря нещо подходящо, с което да ви занимая. Може би някаква творческа криза…

Затова ще ви занимая със себе си – като няма с какво друго! От БНТ продукцията “Малки истории”, направиха едно филмче, в което главен герой съм аз. Ще се радвам да го видите и да споделите мнение:)

Както пише в сайта на БНТ, след “Малки истории” и на основата на всеки епизод:

Всяка събота от 11 часа на живо в студийното предаване на социалния слот се дискутират проблемите и въпросите, които поставят историите през седмицата. Търсят се конкретни решения, чуват се различни мнения и гледни точки, инициира се реална подкрепа и промяна в живота на хората в неравностойно положение и обществото ни като цяло. В студийното предаване участват хората, разказали своите истории, представители на институциите, неправителствените организации, социално отговорни личности, застъпници на каузи, политици и други. Предаването е отворено към зрителя, търси обратната връзка и е своебразен мост и територия, на която се срещат различни представители на обществото ни, търсейки отговор на наболели проблеми.

В случая бяхме в студиото Ерол Ибрахимов от “Уикеда“, Комитата, аз, Харалан Александров и Соня Колтуклиева. Предаването беше записано днес, но ще се излъчи на 1 октомври, събота от 11:00 часа по БНТ.