А, ето защо е орденът “Стара планина”…

За двата си  мандата, които продължиха десет години (от 2002г. до 2012г.), вицепрезидентът Ангел Марин е помилвал 533 осъдени престъпници. Това става известно от информация за дейността на комисията по помилванията, публикувана на сайта на президентската администрация.Комисията е подчинена на вицепрезидента.

Браво! Ето защо са му дали орден “Стара планина”! Не е лесно да помилваш толкова много народ, половината, от които с по над 15 години активни присъди… Колко струва съвестта ви, господин Марин? Явно доходите са ви били малко и затова сте продали морала и честта си на отрепките и изметта на обществото…

Трябва да се гордеете, наистина! 10 години безконтролно помилване! Браво! Колко ли още подобни “попари” сте надробил, за които никога няма да научим! Скъпи приятели и врагове, които четете тези редове….Драйфа ми се! Драйфа ми се от цялата тази шибана помярщина в България!!!

Излишно е да навлизам в словоизлияния за това как подобни “помилвания” трябва да бъдат контролирани от съдебната система, за да не може интересите на един пенсиониран корумпиран генерал да стоят над благото на хората! За да не може сълзите на онеправданите семейства да са единствения отговор на смеха на оправданите студенокръвни боклуци, които са отнели живота на техните близки, имуществото им, честта и достойнството им!

Не знам дали има останали свободни медии и до колко човек може да каже спокойно всичко което мисли, но да вървят по дяволите всички, които са си затворили очите! Тъжното е, че това се е случвало и преди, ще се случва и след това… Защото моралът в българската политика се измерва с коли, пари и цици, както се пееше в една песен от зората на новия век…

Пародията на държава няма край! Пародията на общество не познава граници! Ами хората…нищо…те ще млъкнат, присвити от страх…като шъпа хлебарки под петата на политиците….