БСП пак са виновни…Ами, хайде осъдете ги най после!

За пореден път премиерът Борисов обвини миналото правителство в нечестни сделки, корупция и пълна пре*бавка, заложена като капан за ГЕРБ…

ОК, така е! Вярно! Ето и аз го казвам! Всички знаем, че политиците ни са абсолютни боклуци и няма да се посвенят да таковат майката на цялата държава само, за да прекарат следващите, които идват на власт. Добре тогава, Бойко, вземи и ги осъди де! Хайде, след като толкова смело казваш всичко това по медиите, значи имаш доказателства! Съда е твой, Парламента е твой, Президентът е твой… Свали им имунитета, осъди ги за злоупотреба с държавен интерес и ги опандизи за по 20 години! Това е единствения начин да накараш хората пак да гласуват за теб на следващите избори!

Защото не знам каква каша са ти надробили, но ти вместо да я изхвърлиш, я сърбаш със страшна сила! Вместо да се вземат реални мерки, да се разцепят от дела виновниците за немотията ни, и да им се такова мамата до десето коляно, те си карат джипове и мерджани, ходят по конференции, избират ги за лидери на европейски партии, взимат си хонорари за несъществуващи язовири и водно-укрепителни проекти, и те така!  А народа чува само жалното скимтене на правителството и нищо повече! За това приканвам ГЕРБ – или осъдете опозицията, която управляваше преди вас, или си затваряйте устата и се хващайте на работа!