За Кеворкян Арафат е просто кретен; из статия във вестник “Преса”

В статията си от 12 март “Еуфория от погрома”, поместена във вестник “Преса” (където има своя колонка) Кеворк Кеворкян засяга темата за “сраженията” между Георги Първанов и Сергей Станишев и … определя Арафат като кретен. Вижте цялата статия – през линк или тук (.pdf):

Еуфория от погрома – 12 март – Кеворкян

На мен ми се струва, че тук Кеворкян прекали с определенията, които не съм прочитал дори в крайно националистически израелски вестници:

“Чуват се порядъчно много глупости. Може да се срещне, примерно, нелепото твърдение, че Станишев бил предпочитан от старите партийци от София заради баща си. А той никога не е бил част от всекидневието на тази партия, бил е потаен човек, занимаващ се с международните услуги, извършвани от БКП – много пари бяха раздадени в тези афери, но и това вече е забравено. България беше донор на терористи, един от „оберите“ беше Станишев – целуваха се с онзи кретен Арафат, раздаваха пари и на други убийци и т.н.”

 

4 Replies to “За Кеворкян Арафат е просто кретен; из статия във вестник “Преса””

 1. Кои са тези “крайно националистически израелски вестници”, в които няма по-обидно от “кретен” по адрес на кретена Арафат? Ти си позволяваш да използваш сходни епитети за “другата” страна (няма лошо, в демократична държава сме, политиците са за псуване), не би трябвало да ти е странно когато е за братските лидери.

  Сходни възмущения от г-н Кеворкян идват и от в-к ДУМА. 🙂

  1. Казвам, че дори израелски националисти не говорят по този начин. А аз подобни думи не съм употребявал за някой от израелска страна, не си измисляй 🙂

   1. Какво е наградата ако докажа обратното? 🙂 Не за друго, ами имам добра памет и няма да го търся дълго.

    Няма лошо – ако един палестинец беше нарекъл Арафат тъпанар едва ли щеше да е проблем (предполагам). Откога свободата на словото не предполага псуване на терористи? Като Арафат, Кахане, Ражнатанович, Че Гевара, Осама, Кони….Джъстин Бийбър, Тони Стораро, Азис…

    1. Бенямин Нетаняху си има отклонения, все едно не е истина:) Ама да съм говорил, че някой е кретен… 0_0

Comments are closed.