Доган: Моралът в политиката е вреден

СЛУЧИ СЕ! Най-после! Единственият истински политик в България – Ахмед Доган – успя в една фраза да формулира цялата същина на българския преход! МОРАЛЪТ В ПОЛИТИКАТА Е ВРЕДЕН! Гениално! Истински шедьовър на ораторското изкуство! Блестящо…..

Ето къде била работата значи! За това си крадат спокойно, лъжат, мързи ги, правят си каквото си искат и не им пука. Защото обратното е вредно за държавата. Не е важно дали си морален, важно е какво правиш за държавата, така продължават думите на Доган. И тук изниква въпросът:

Догане, ти и другите управници, какво точно сте направили за тази държава бре, дечица мамини златни?

Не чакай, аз ще ти кажа – НИЩО! НИ-ЩИ-ЧКО….. Ти и цялото поколение безгръбначни и аморални ………., които таковахте майката на тая държава, не сте направили НИЩО за нея! Или пък направихте толкова много?

Окрадохте ли я? Да! Написахте ли закони, които да ви помагат да не сте морални? Да! Съсипахте ли живота на 90% от съгражданите си? Да! Продължаваме ли да затъваме заради вашите решения? Да!

Липсата на какъвто и да е морал, пълната подигравка с надеждите и мечтите на народа, лицемерието, измекярщината, лъжите – всичко това ви прави това, което сте… Но вие сте всичко друго, но не и политици! Сбирщина паляци под един продънен миризлив цирк в центъра на София! Добре поне, че това което правите и не правите не го наричате морално, защото вече щеше да ми дойде в повече!

Не знам за вас, братя и сестри, българи, българки и малки българчета, но на мен ми писна да ме правят на маймуна някакви нещастници с техните ехидни и надменни физиономии…. Соколи, врабчета, бобри, вълци-глупаци, патици, зайци, свине, прасета и прочие добитък, който ни гледа мило от екрана, грухти злобно и остава глух за гласа на хората!

НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ИСТИНСКА ПОЛИТИКА БЕЗ ИСТИНСКИ МОРАЛ, ЗАЩОТО ДА ЗАГЪРБИШ ЛИЧНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ В ПОЛЗАТА НА ОБЩЕСТВОТО Е МОРАЛНО! ДА РАБОТИШ ЗА ДЪРЖАВАТА, А НЕ ЗА СЕБЕ СИ Е МОРАЛНО! ДА ЗАЧИТАШ БЛАГОТО И ВОЛЯТА НА НАРОДА, И ДА ОТЕБВАШ ГЛАСОВЕТЕ НА ПОСЛАНИЦИ, ФИНАНСИСТИ С КУФАРЧЕТА И ДРУГИ ПОДОБНИ, КОИТО ИДВАТ ОТ НЯКЪДЕ СИ И ТИ КАЗВАТ, ЧЕ НАРОДА ТИ НЕ СТАВА ЗА НИЩО, ТОВА Е МОРАЛНО! А ВИЕ ГОСПОДА “ПОЛИТИЦИ” СТЕ АБСОЛЮТНО НЕМОРАЛНИ!

Comments are closed.