Почти съм убеден, че сме август 2009 г…

Почти съм убеден че отново е август 2009 и времето се е върнало назад…

Първата работа на новото правителство е да критикува старото…. старото правителство е оставило в завет финансова черна дупка в бюджета….старото правителство е оставило администрацията в безпорядък и е объркало функциите на силовото министерство…. в Белене са излети много пари и обещания и не знаем какво да правим… обещаваме да вдигнем майчинските и заплатите, но няма с какво и за това ще чакаме да заработи икономиката, като и създадем нормална среда за развитие….ще се пуши-няма да се пуши….ще усвояваме евро-пари, които преди не са били усвоени…ще се разправяме с неправомерното управление на засекретена информация….ще съдим бивши министри….

ХАЙДЕ СТИГА БЕ!!!!

Честно? От 8 години държавата ни се върти в кръг и се бори неистово да изяде собствените си изпражнения…Това е поуката от изказването на поредното правителство, което ще ни бабани душманската за определен период от време. Орешарски казва “Няма да се оправдавам с предишните”, но забравя да спомене, че вместо него това ще правят министрите му… Същевременно пак всички в новия кабинет са баджанаци, участвали са във всякакви форми на сексуални взаимодействия по между си и т.н. Пак нечии кръщелници, кумове, любовници, свиркаджии и свиркаджийки ще заемат ръководни постове без да знаят за какво аджеба става въпрос в съответния ресор. Правителството пак е било събирано по бардаци, кафета, чалгатеки, кръстовища и разклони за провинциални населени места….Бюджета пак е завещан неадекватен. Пак няма да има никаква приемственост в политиката, а всичко ще се рестартира отново и отново, а единствената приемственост ще остане по отношение на шуробаджанащината и краденето…Вместо Искра Фидосова в Северозапада, ще имаме Делян Пеевски един Господ знае къде…Може би по някое време двамата ще се чифтосат и ще произведат истински политически Левиатан, който да изяде цялата държава…кой знае…

Какво пролича до тук:

– Новото правителство обслужва интереса на големите цигарени компании и едрите заведениевладелци.

– Интересите на срасналите се с Русия олигархични компании ще доминира българската икономика.

– По Черноморието Руската мафия пак ще се заиграе с ТИМ, понеже те сега са с опозицията.

– МВР ще бъде скопено по отношение на истинската престъпност, а службата, която ще изземе тези функции ще бъде поставена на къса каишка в ръцете на премиера за да не би нейния шеф да направи някой политически грешен арест.

Какво да очакваме:

– Тежка зима с по-високи цени на ток и парно

– Липса на регулация по ЕРП-тата

– Допълнително деградиране на армията, понеже няма да има пари за нея

– Липса на преразглеждане на скандалните договори с чуждите фирми в енергетиката

– Нулево развитие в селското стопанство

– Преразпределяне на плажове и туристически зони с нови концесионери, нови подкупи и нулево подобрение на положението

– Нов спад на доверие към страната ни от ЕС и намаляване на финансите, които Европа ни налива.

– Невъзможност за откриване на работни места и трайно увеличение на доходите

– Реформи в държавната администрация, които само ще усложнят вече съществуващото забатачване…

Който не вярва – гледайте внимателно и после пак ще си приказваме….